• Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bezoek onze Concept Store in Den Helder
  • Gratis retourneren
Thuis Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Bij Solar Power Supply kan je maar liefst op zeven verschillende manieren betalen:

iDeal
Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van je eigen bank doorgestuurd. Je kunt de betaling dus op de vertrouwde manier afhandelen. Een betaling via iDeal is alleen mogelijk voor klanten die een Nederlands factuuradres hebben ingevuld tijdens de bestelprocedure.

MasterCard, VISA & American Express
Je voert je creditcardgegevens in via onze beveiligde SSL procedure. Wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

PayPal
Met PayPal kun je overal ter wereld betalen zonder pas of code. Gebruik je inloggegevens van PayPal om je bestelling veilig en snel te betalen. Tijdens de bestelprocedure wordt je naar de betaalomgeving van PayPal doorgestuurd.

Klarna
Achteraf betalen is een uitkomst als het gaat om eenvoudig en veilig betalen. Als je er bij Solar Power Supply voor kiest om via Klarna achteraf te betalen, ontvang je altijd je bestelling voordat je deze betaalt. Achteraf betalen is eenvoudig, praktisch en zonder risico. Je betaalt het gehele bedrag binnen 14 dagen aan Klarna. Voor deze betaalmethode wordt € 1,95 aan transactiekosten in rekening gebracht.

Let op: Niet alle bedragen komen in aanmerking bij het selecteren van Klarna als betaaloptie. Bedragen tussen de € 25,- en € 500,- worden doorgaans door Klarna geaccepteerd.

Bank Transfer
Je maakt het bedrag over via een normale bankoverschrijving. Van onze betaalprovider MultiSafePay ontvang je een e-mail met de benodigde gegevens. De verwerking van een bankoverschrijving duurt doorgaans 2 – 3 werkdagen. Je bestelling wordt verzonden nadat het bedrag is ontvangen door MultiSafePay.

Cadeaubon
Betalen met een cadeaubon van Solar Power Supply is eenvoudig. Kies op de pagina “Winkelwagen” voor de optie “Cadeaubon inwisselen”. Het tegoed van je cadeaubon wordt automatisch van het totaalbedrag van je bestelling afgetrokken. De cadeaubon kan ingewisseld worden voor artikelen en verzendkosten.

Advies nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van
Ma t/m Vr: 09:30 - 17:00 uur
via telefoon: +31 (0)223 746038
Met een medewerker Chatten is mogelijk binnen de openingstijden van de klantenservice.
Via Facebook kan je ons volgen maar je kunt ook een berichtje achterlaten. Onze klantenservice geeft snel antwoord binnen de openingstijden. Stuur je na onze openingstijden een berichtje, dan heb je zeker de volgende (werk)dag een bericht terug.
Natuurlijk kan je ook een E-mail sturen naar
klantenservice@solarpowersupply.nl