• Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bezoek onze Concept Store in Den Helder
  • Gratis retourneren
Thuis Neem contact met ons op

Klantenservice

Een oplossing kopen om zelf energie te kunnen genereren is geen dagelijkse bezigheid. Daarover stellen onze klanten ons veel vragen. Om je bij de oriëntatie goed van dienst te zijn, vind je op deze pagina de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden. Wellicht staat daar het antwoord al tussen. Staat je vraag er niet bij, dan is onze klantenservice bereikbaar voor advies of om antwoord te geven op je vragen op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur. We zijn te bereiken via mail, telefoon, chat en Facebook.

Onze klantenservice staat voor je klaar!

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over onze producten of je bestelling en kun je het antwoord niet vinden tussen onze Veel gestelde vragen ? Of heb je een klacht of een suggestie? Onze klantenservice staat voor je klaar!

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)223 746038 op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Stuur ons een e-mail

We zullen zo snel mogelijk reageren

Wij gebruiken je emailadres alleen om dit formulier te beantwoorden.

Advies nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van
Ma t/m Vr: 08:30 - 17:00 uur
via telefoon: +31 (0)223 746038
Met een medewerker Chatten is mogelijk binnen de openingstijden van de klantenservice.
Via Facebook kan je ons volgen maar je kunt ook een berichtje achterlaten. Onze klantenservice geeft snel antwoord binnen de openingstijden. Stuur je na onze openingstijden een berichtje, dan heb je zeker de volgende (werk)dag een bericht terug.
Natuurlijk kan je ook een E-mail sturen naar
klantenservice@solarpowersupply.nl