• Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bezoek onze Concept Store in Den Helder
  • Gratis retourneren
Thuis Over Solar Power Supply

Solar Power Supply

Nergens komen zoveel topmerken in portable power samen als bij Solar Power Supply. Alleen het beste op het gebied van portable power nemen we op in ons assortiment. Het zijn stuk voor stuk A-merken die net als wij altijd op zoek zijn naar vernieuwing in rendement, gemak en toepasbaarheid. Met zoveel A-merken is kiezen nog een hele opgave.
We helpen u daar graag bij.

De bekendste merken, de beste service, de beste deals!

Over Solar Power Supply

Hoe mooi zou het zijn als we in de toekomst allemaal zelf onze eigen energie kunnen opwekken voor thuis of voor alle (mobiele) apparaten wanneer je niet thuis bent? Die toekomst lijkt niet eens zo ver meer weg, want het aantal huizen met zonnepanelen stijgt. En er komen steeds betere oplossingen op de markt om zelf energie te kunnen genereren met behulp van portable power. Bellen, berichten versturen, fotograferen, gebruik maken van je laptop, TV en koelkast of je lampen laten branden; alles is tegenwoordig mogelijk met portable solar power!

Solar Power Supply gelooft in specialisme op het gebied van portable solar. Sinds onze start in 2012 hebben wij het doel om iedere dag een stukje beter te worden. Inmiddels zijn we met onze webwinkels actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk en is er ook een EU versie (Engelstalig) gelanceerd eind 2015. Wij streven naar een uitgebreid assortiment. Van handige zakopladers tot mini-energiecentrales. En met dit uitgebreide assortiment willen wij het apparaat leveren, dat bij jou past en aan de wensen voldoet. Een mix van vermogen, batterijcapaciteit, gebruiksgemak en budget wordt op elkaar afgestemd, waardoor voor iedereen de perfecte oplossing gevonden wordt.

Solar Power Supply is reseller van uitsluitend A – merken.  Innovatie, kwaliteit, garantie en gebruiksgemak vinden wij hierin heel belangrijk. Bij Solar Power Supply geven wij daarnaast professioneel en onafhankelijk advies. Onze medewerkers staan op elk moment van de dag voor je klaar.

Bezoek onze Concept StoreConcept Store Den Helder
Onze concept store is gevestigd in Den Helder. Ontdek, test en vergelijk zonnepanelen, generatoren, powerbanks, laadregelaars en meer. In onze Concept Store helpen onze specialisten je bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden graag al je vragen over onze producten en bijpassende accessoires. In onze concept store staan 100+ verschillende producten voor je klaar, die ook getest kunnen worden. We hebben niet alles op voorraad, maar we bestellen je keuze graag zodat je deze later op kunt halen. Of we sturen je bestelling meteen naar je adres.

Kom langs voor inspiratie, advies of gewoon een kopje koffie! Betaal in onze concept store gemakkelijk met pinpas, MasterCard, Visa Creditcard of contant.

Bedrijfsgegevens:Concept Store Den Helder
Solar Power Supply (onderdeel van Montani – creatief strategisch online)
Marsdiepstraat 174
1784 AT Den Helder
Nederland

Telefoon:
+31 (0)223 746038
+49 (0)89 ­ 38037697
+32 (0)3 808 08 23
+43 (0)72­ 0815433

Email:
info@solarpowersupply.nl

Kvk: 37082262
BTW-nummer: NL807278257B01
BTW-nummer: BE0628725591
IBAN: NL07RABO0370316053 (Rabobank Kop van Noord-Holland)

 

Advies nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van
Ma t/m Vr: 08:30 - 17:00 uur
via telefoon: +31 (0)223 746038
Met een medewerker Chatten is mogelijk binnen de openingstijden van de klantenservice.
Via Facebook kan je ons volgen maar je kunt ook een berichtje achterlaten. Onze klantenservice geeft snel antwoord binnen de openingstijden. Stuur je na onze openingstijden een berichtje, dan heb je zeker de volgende (werk)dag een bericht terug.
Natuurlijk kan je ook een E-mail sturen naar
klantenservice@solarpowersupply.nl