• Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bezoek onze Concept Store in Den Helder
  • Gratis retourneren
Thuis Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Is onze bestelprocedure toch nog niet helemaal duidelijk? Of heb je nog wat algemene productvragen? Wij hebben een aantal vragen die wij vaker van onze klanten krijgen voor je op een rijtje gezet. En natuurlijk vind je hier ook de antwoorden!

Bestellen & betalen

Ga naar het product van je keuze en klik op “Plaats in winkelwagen”. Klik hierna op “Bestellen” en vul je gegevens in. Klik op “Verder” en kies de gewenste betaalwijze. Klik vervolgens op “Bestelling controleren” en daarna op “Bestelling afronden”. Je wordt automatisch naar de betaalpagina doorgestuurd. Rond de betaling af en je komt automatisch op onze bedanktpagina.

Alle informatie over onze betaalmogelijkheden vind je op de pagina Betaalmogelijkheden.

Alle betalingen bij Solar Power Supply gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.

Ja, via Klarna is een betaling achteraf ook mogelijk (dit geldt voor Nederland, Duitsland en Oostenrijk). Je betaalt het bedrag nadat je je bestelling ontvangen hebt.

Wanneer je voor deze betaalmogelijkheid kiest, wordt er € 1,95 aan transactiekosten in rekening gebracht. De factuur van Klarna, met betaalspecificaties, wordt per e-mail toegestuurd en dient binnen twee weken na ontvangst van de bestelling te worden voldaan.

Deze betaalmethode is helaas niet mogelijk voor bedrijven en is bedoeld voor consumenten. Als je als bedrijf achteraf wilt betalen, kun je contact opnemen met onze zakelijke afdeling, zij kunnen je op de hoogte brengen van de voorwaarden.

Zodra wij je bestelling ontvangen, versturen wij een orderbevestiging naar je toe per e-mail. Heb je deze niet binnen een paar minuten ontvangen? Kijk voor de zekerheid in je spambox. Is de orderbevestiging ook hier niet binnengekomen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Het is afhankelijk van je gekozen betaalmethode of je een betaalbewijs ontvangt of niet. Als je bijvoorbeeld via PayPal betaald hebt, ontvang je van PayPal een bevestiging hiervan. Bij een betaling via iDeal kan je ervoor kiezen om een betaalbevestiging te ontvangen van iDeal. Je ontvangt geen speciale betaalbevestiging van Solar Power Supply.

Wanneer de betaling niet is gelukt, dan zal Solar Power Supply een e-mail sturen met daarin een link naar onze betaalomgeving om alsnog de betaling te kunnen afronden.

Als je nog geen verzendbevestiging van je bestelling ontvangen hebt, kun je deze nog een wijzigen of annuleren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Als de bestelling al verzonden is, kan deze helaas niet meer aangepast worden.

Verzenden

Voor een bestelling met een orderwaarde boven € 20,- is de verzending binnen Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk gratis! Ligt de orderwaarde van je bestelling onder € 20,-, dan kost de verzending binnen deze landen € 4,95.

Verder gelden onderstaande tarieven:
Denemarken, Frankrijk, Groot Brittannië en Luxemburg: € 6,95
Italië, Spanje en Zweden: € 9,95

Tijdens de bestelprocedure kun je de gewenste afleverdag en tijdvak aangeven (voor afleveringen in Nederland). Wij doen ons best, om de levering op die dag te laten plaatsvinden via één van onze vervoerders. Zodra je bestelling verzonden wordt, ontvang je een e-mail met een trackingcode. Hiermee kun je je pakketje volgen.

Ja, zodra de bestelling wordt verzonden sturen wij een e-mail met een Track&Trace code, hiermee kun je de status van je bestelling na 23.59 uur volgen via de website van PostNL, DHL of UPS.

Ja, in principe kunnen wij op elk gewenst adres leveren in diverse Europese landen. Voor Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk is de verzending bij een orderwaarde boven € 20,- gratis. Ligt de orderwaarde van je bestelling onder € 20,-, dan zijn de verzendkosten € 4,95.

Verder gelden onderstaande tarieven:
Denemarken, Frankrijk, Groot Brittannië en Luxemburg: € 6,95
Italië, Spanje en Zweden: € 9,95

In de meeste gevallen wordt je pakket door PostNL of DHL geleverd. Onze klanten kunnen tijdens het bestelproces aangeven welke vervoerder de voorkeur heeft. Grotere pakketten (> 30 KG) verzenden wij via UPS.

Het is mogelijk om een tijdvak te kiezen tijdens het bestelproces. Afhankelijk van de beschikbaarheid worden diverse opties aangeboden verspreid over meerdere dagen en dagdelen.

Retourneren

Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen in ons assortiment kan het voorkomen dat een apparaat defect is of na gebruik defect raakt. Dat is vervelend! Dit gaan wij voor je oplossen.

Meld je retour aan via “Mijn account” op onze website. Kies voor “Mijn retouren” en volg de procedure. Heb je geen account aangemaakt? In de orderbevestiging vind je een link voor het aanmelden van een retour. Als je een retour hebt aangemeld, neemt onze klantenservice binnen één werkdag contact met je op.

Als de bestelde artikelen niet helemaal aan je wensen voldoen, kun je dit binnen 30 dagen aan ons melden. Meldt de retour aan via de link “Retour aanmelden” in “Mijn Account” of via de link “Retour aanmelden” in de orderbevestiging van je bestelling of neem van te voren even contact op met onze klantenservice.

De producten die je retour wilt sturen, moeten binnen 14 dagen nadat je een retouraanvraag bij ons hebt ingediend naar ons verstuurd of bij ons afgeleverd zijn. Je ontvangt hiervoor een RMA nummer wanneer je het retourformulier invult.

Heb je je bestelling binnen en kom je tot de conclusie dat je apparaat toch niet helemaal is wat jij ervan had verwacht? Geen probleem. Binnen 30 dagen nadat je het pakketje hebt ontvangen, kun je dit bij ons aangeven. Je ontvangt dan een retourlabel van ons, zodat je de bestelling gratis kunt retourneren. Na je retouraanvraag heb je nog 14 dagen de tijd om het pakketje naar ons terug te sturen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Mocht een product defect zijn, ook dan is een retourzending gratis.

Meldt de retour aan via de link “Retour aanmelden” in Mijn account. Heb je geen account? In de orderbevestiging van je bestelling vind je een link voor het aanmelden van een retour. Of neem van te voren even contact op met onze klantenservice, wanneer er twijfels zijn. Als je een retour hebt aangemeld, neemt onze klantenservice binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail), op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen.

Als je gebruik maakt van het retourrecht en de producten zijn in nieuwstaat, dan ontvang je alle betalingen die je op dat moment hebt gedaan aan Solar Power Supply. Binnen 14 dagen, nadat de retourzending door ons in goede orde is ontvangen, betalen wij het bedrag terug op dezelfde manier als de wijze waarop de oorspronkelijke transactie is verricht.

Over (Solar) Power

Zonnepanelen bestaan uit twee behandelde silicium-lagen. De onderste laag is positief geladen, de bovenste negatief. Als er UV-straling op het zonnepaneel valt, beginnen de elektronen in deze lagen te bewegen. Zo wordt elektriciteit gegenereerd. Deze elektriciteit kun je opslaan of meteen gebruiken.

Om de energie op te slaan, sluit je een powerbank, power pack of solar generator op het zonnepaneel aan. De meeste zonnepanelen zijn ook geschikt om bijvoorbeeld een smartphone of ander apparaat rechtstreeks op te laden. Zo gebruik je de gegenereerde elektriciteit meteen. Het is belangrijk dat de UV-straling rechtstreeks op het paneel valt. Als een zonnepaneel achter het raam ligt, wordt de UV-straling afgebroken. Hierdoor is het genereren van energie veel minder efficiënt.

Een powerbank is een batterij die je kunt gebruiken om je apparaten op te laden. Er zijn verschillende soorten powerbanks verkrijgbaar. De USB powerbanks zijn de meest compacte powerbanks. Zij zijn geschikt om USB apparaten, zoals smartphones, iPods, tablets etc. op te laden.

Power packs zijn powerbanks met een grotere capaciteit en een DC output. power packs zijn vooral geschikt voor het opladen van laptops en SLR-camera’s. De meeste power packs hebben daarnaast ook een USB output, waarmee zij smartphones en tablets kunnen opladen.

De grootste powerbanks in ons assortiment zijn de solar generators. Een solar generator heeft tenminste één 220 V AC output, en kan gebruikt worden als mini-energiecentrale. Daarnaast heeft een solar generator vaak één of meerdere USB outputs en DC outputs. Je kunt een solar generator bijvoorbeeld gebruiken voor het poweren van een lamp, koelkast, TV, laptop etc.

Bekijk alle Powerbanks.

Een Solar Charger is een combinatie van zonnepaneel en een USB powerbank in één apparaat. De energie die door het zonnepaneel gegenereerd wordt, wordt in de accu opgeslagen. Deze elektriciteit kun je gebruiken voor het opladen van je apparaten.

Zonne-energie genereren gaat makkelijker dan je soms denkt. Alles wat je nodig hebt, is een zonnepaneel en eventueel een powerbank of solar generator om deze gratis energie op te slaan. Er zijn diverse zonneladers verkrijgbaar, beginnend bij een lage prijsklasse. Het is lang niet zo ingewikkeld als het lijkt. Geen gedoe met kabels en moeilijke aansluitingen. Je sluit je powerbank of ander apparaat aan en laat het zonnepaneel het werk doen. Altijd en overal op elke willekeurige plek je telefoon, tablet en andere apparaten opladen met gratis energie!

De loodaccu's in de Goal Zero Yeti Solar Generators gaan 5 – 10 jaar lang mee, afhankelijk van het gebruik. Daarna kunnen zij vervangen worden. De Goal Zero Sherpa Power Packs hebben 2.000 tot 3.000 laadcyclussen. De Goal Zero Nomad Solar Panels leveren 6 – 8 jaar lang het hoogst mogelijke vermogen en de Boulder Panels verlengen dit naar ca. 20 jaar. De WakaWaka Power+ heeft een levensduur van 50.000 gebruiksuren. Als je de WakaWaka bijv. 4 uur per dag gebruikt, komt dit neer op 30 jaar. Vrijwel alle apparaten in ons assortiment hebben een levensduur van minimaal 800 volledige laadcyclussen.

Grote aantallen & Offertes
Ja, je kunt vrijwel elk apparaat in elk gewenst aantal bestellen. De meeste artikelen in ons assortiment hebben wij ruim op voorraad. Als wij de apparaten niet in ons magazijn op voorraad hebben, wordt de levertijd iets verlengd. In de regel kunnen wij dan binnen enkele werkdagen leveren.
Wij hanteren staffelkortingen bij grotere aantallen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via onze website.
Ja, in principe kunnen wij elk gewenste aantal op elk adres leveren. Houd er wel rekening mee dat in sommige gevallen extra verzendkosten berekend worden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze klantenservice.
Ja, vrijwel alle apparaten in ons assortiment kunnen bedrukt worden met een logo, afbeelding of slogan. Als je een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt, worden hierop de kosten voor een opdruk vermeld. Ook kunnen wij een drukproef voor je maken.
Nadat de offerteaanvraag bij ons is binnengekomen, gaan wij er vrijwel direct mee aan de slag. Binnen enkele uren tot één werkdag ontvang je onze offerte per mail.

Je ontvangt onze offerte binnen één werkdag. Als je akkoord gaat met onze offerte, vragen wij je, deze getekend naar ons te retourneren. Als het de bedoeling is dat de apparaten bedrukt worden, vragen wij je daarnaast om het logo, de afbeelding of slogan in EPS-formaat. Hiermee maken wij een drukproef voor je, die ter goedkeuring wordt voorgelegd. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, wordt het drukproces verder afgerond.

Het drukproces tot aan levering neemt ongeveer twee weken in beslag. Als je een offerte voor apparaten zonder opdruk hebt aangevraagd, worden de apparaten in de regel na akkoord op de offerte door ons verzonden. Daarnaast ontvang je de factuur, die binnen 14 dagen voldaan dient te zijn.

Hulp nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van Ma t/m Vr: 09:00 - 12:30 uur / 13.30 - 17.00 uur
via telefoon: +31 (0)223 788118
Kom direct met ons in contact via de chat.
Stuur ons een e-mail en wij nemen snel contact met je op.