Thuis Wat is een Powerbank

Wat is een Powerbank

Een powerbank bestaat uit een batterij in een behuizing met één of meerdere inputs en outputs. Via de input wordt de powerbank zelf opgeladen, via de output van de powerbank kan een ander apparaat opgeladen worden.

Powerbanks zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. In ons assortiment vind je o.a. USB PowerbanksLaptop Powerbanks en Portable Power Stations.

  • USB powerbanks zijn bedoeld voor het opladen van USB apparaten, zoals smartphones, tablets, MP3-spelers, action camera’s, etc.
  • Laptop Powerbanks hebben naast de USB output ook een DC output en kunnen zo bijvoorbeeld ook laptops, DSLR-camera’s en andere apparaten met DC input opladen.
  • Portable Power Stations hebben naast de USB en DC outputs ook één of meerdere AC (220 V) outputs. Op de grootste generatoren kun je vrijwel alle apparatuur aansluiten, van TV tot koelkast.

De batterijcapaciteit van een powerbank wordt in de regel uitgedrukt in Wh. Aan de hand van de capaciteit of het verbruik van het apparaat wat aangesloten wordt op de accu pack, kun je uitrekenen hoe vaak of hoe lang je apparaat opgeladen / gepowerd kan worden.

De meeste powerbanks in ons assortiment kunnen via zonnepanelen, via het stopcontact of via de sigarettenaansteker in de auto opgeladen worden. Je kunt een powerbank met een zonnepaneel combineren en zo je eigen Solar Kit samenstellen.

Powerbanks kunnen in bijna alle situaties gebruikt worden. Wij hebben ook een aantal volledig waterdichte powerbanks in ons assortiment, die je zelfs bij de meest extreme weersomstandigheden nog zonder problemen kunt inzetten.

Direct naar:
USB Powerbanks
Laptop Powerbanks
Portable Power Stations
Solar Sets
Zonnepanelen

Hulp nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van Ma t/m Vr: 09:00 - 12:30 uur / 13.30 - 17.00 uur
via telefoon: +31 (0)223 788118
Kom direct met ons in contact via de chat.
Stuur ons een e-mail en wij nemen snel contact met je op.