• Voor 23.45 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bezoek onze Concept Store in Den Helder
  • Gratis retourneren
Thuis Wat is een Solar Charger

Hoe werk het

Het zelf genereren van zonne-energie is niet alleen leuk, maar ook goed voor het milieu. Het is een makkelijke manier om altijd en overal genoeg power te hebben, juist als er geen stopcontacten in de buurt zijn. Om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de zon, zijn er een paar puntjes waar je op dient te letten. Hier leggen we ze voor je uit.

Wil je zeker weten of jouw keuze ook de meest optimale is voor je? Dan kan je natuurlijk ook altijd terecht bij onze klantenservice. Samen met jou kijken we dan naar de wensen, omstandigheden en toepasbaarheid, zodat je de beste keuze kan maken. Natuurlijk kan je daar ook terecht voor aanvullende of overige vragen.
Wij helpen je graag verder.

Wat is een Solar Charger

Een Solar Charger, ook wel een zonnelader genoemd, is een combinatie van een zonnepaneel en een USB powerbank in één apparaat. Het formaat van een solar charger wordt in de regel compact gehouden, hierdoor is een solar charger makkelijk mee te nemen.

De interne batterij van een solar charger kan opgeladen worden via het geïntegreerde zonnepaneel. Houd er rekening mee dat het vermogen van het zonnepaneel en de batterijcapaciteit in verhouding minder zijn dan bijvoorbeeld in een Solar Set. Gemiddeld kan een smartphone één tot drie keer opgeladen worden via een solar charger.

Voor een nog snellere oplaadtijd kun je een solar charger ook opladen via het stopcontact, de sigarettenaansteker in de auto of via een sterker, extern zonnepaneel.

solar chargers hebben standaard één of meerdere USB outputs. Hierdoor zijn ze geschikt voor het opladen van USB apparaten, zoals smartphones, action camera’s, MP3-spelers, E-Readers en in sommige gevallen ook tablets.

Solar chargers kunnen in bijna alle situaties gebruikt worden. Ook zijn er spatwaterdichte solar chargers verkrijgbaar die ook bij minder goede weersomstandigheden opgeladen kunnen worden. Daarnaast zijn sommige solar chargers uitgerust met een geïntegreerde LED-lamp, waardoor ze als zak- of leeslamp gebruikt kunnen worden.

Direct naar: 
Solar Chargers
Powerbanks
Solar Sets
Zonnepanelen

Advies nodig?

Onze klantenservice is bereikbaar van
Ma t/m Vr: 08:30 - 17:00 uur
via telefoon: +31 (0)223 746038
Met een medewerker Chatten is mogelijk binnen de openingstijden van de klantenservice.
Via Facebook kan je ons volgen maar je kunt ook een berichtje achterlaten. Onze klantenservice geeft snel antwoord binnen de openingstijden. Stuur je na onze openingstijden een berichtje, dan heb je zeker de volgende (werk)dag een bericht terug.
Natuurlijk kan je ook een E-mail sturen naar
klantenservice@solarpowersupply.nl