Thuis Merken

Merken

Nergens komen zoveel topmerken in portable power samen als bij Solar Power Supply. Alleen het beste op het gebied van portable power nemen we op in ons assortiment. Het zijn stuk voor stuk A-merken die net als wij altijd op zoek zijn naar vernieuwing in rendement, gemak en toepasbaarheid. Met zoveel A-merken is kiezen nog een hele opgave.
We helpen u daar graag bij.

De bekendste merken, de beste service, de beste deals!

GoalZero

Goal Zero, onderdeel van het Amerikaanse bedrijf NRG Energy, heeft vanaf het begin één duidelijke missie voor ogen. Het ontwikkelen van duurzame producten van hoge kwaliteit met een duidelijke focus op zonne-energie. Goal Zero heeft een breed assortiment. Van zonnepanelen en powerbanks voor het opladen van USB apparaten, zoals smartphones en tablets, power packs voor het opladen van camera’s en laptops tot solar generatoren om een groot scala aan huishoudelijke apparaten te voorzien van energie. Goal Zero is erin geslaagd om duurzame producten te ontwikkelen met een duidelijke functie. De zonnepanelen van Goal Zero zijn zo ontwikkeld, dat zelfs een beetje daglicht voldoende is om energie te genereren. Producten van Goal Zero laten je nooit in de steek, waar je ook bent.

Bij Solar Power Supply verkopen we van Goal Zero:

WATTSTUNDE

Met zijn hoofdkantoor in het hart van Lüneburg heeft WATTSTUNDE GmbH zich gespecialiseerd in het segment regeneratieve energieopwekking. WATTSTUNDE richt zich vooral op de productie van hoogwaardige zonnepanelen en componenten voor zelfvoorzienende systemen. Op het gebied van mobiele energievoorziening biedt WATTSTUNDE talrijke zonnesystemen voor campers, zeiljachten en auto's. De zonnesystemen variëren van eenvoudige kits voor de technisch ervaren hobbyist tot volledig voorgemonteerde Offgrid PV-systemen voor professionele en industriële toepassingen. Er is een optimale oplossing voor elke toepassing of voertuigtype, zodat u ook in de toekomst kunt profiteren van de zelfvoorzienende voordelen van een zonnesysteem.

Bij Solar Power Supply verkopen we van WATTSTUNDE:

Xtorm

Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf A-solar. Het bedrijf is in 2008 opgericht en heeft als visie het realiseren van oplossingen voor het van energie voorzien van mobiele apparaten. Xtorm heeft een gevarieerd assortiment aan solar producten, zoals een Xtorm solar charger en de Xtorm solarbooster. Een Xtorm powerbank is geschikt voor de meeste USB apparaten, van smartphones tot aan tablets. Het assortiment is uitgebreid met vele accessoires zoals adapters, kabels en USB hubs. Of je nu gaat kamperen, een lange fietstocht gaat maken, op zakenreis gaat, of gewoon voor dagelijks gebruik, met de producten van Xtorm heb je altijd en overal extra energie bij de hand!

Bij Solar Power Supply verkopen we van Xtorm:

EcoFlow

EcoFlow is een innovatief energiebedrijf dat de manier waarop de wereld energie gebruikt opnieuw uitvindt. EcoFlow ontwerpt en verkoopt krachtige, draagbare energieproducten aan consumenten over de hele wereld. De missie van EcoFlow is, om nieuwe technologieën te gebruiken en de levensstandaard te helpen verbeteren in delen van de wereld waar energietekorten, de economische groei en de ontwikkeling belemmeren. EcoFlow is een niet-beursgenoteerd multinationaal bedrijf met kantoren in San Francisco, Californië en Shenzhen, China.

Bij Solar Power Supply verkopen we van EcoFlow:

Powertraveller

Powertraveller ontwerpt, ontwikkelt en produceert stroom- en zonneladers voor elektronische apparaten, zoals smartphones, tablets, camera’s en laptops. De producten worden ontworpen in Engeland en daarna getest in de meest onherbergzame gebieden ter wereld. Kwaliteit staat bij Powertraveller hoog in het vaandel. Producten van Powertraveller kunnen ook extreem goed tegen de kou, zijn vaak (spat)waterdicht en zijn daarom vrijwel overal ter wereld te gebruiken. Powertraveller geeft je de vrijheid om een actieve outdoor lifestyle na te streven. Je bent altijd bereikbaar, waar je ook bent.

Bij Solar Power Supply verkopen we van Powertraveller:

SUNBEAMsystem

Het Zweedse SUNBEAMsystem is marktleider op het gebied van flexibele en beloopbare zonnepanelen. Deze zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik in de meest veeleisende omstandigheden en daarmee zeer geschikt voor de watersport en andere off-grid toepassingen. De hightech zonnepanelen bieden hierdoor een zeer betrouwbare bron van duurzame energie, overal ter wereld. De record-houdende Sunpower™ zonnecellen garanderen de hoogst haalbare opbrengst per vierkante meter, een minimaal efficiëntieverlies en betere prestaties in lage lichtintensiteit. De zonnepanelen zijn erg klein van formaat door de ongekend hoge efficiëntie van deze unieke cellen. Innovatie is een van de belangrijkste pijlers binnen SUNBEAMsystem. Het Zweedse merk onderscheid zich van de rest van de markt door een serie van unieke en merkeigen innovaties, features die je nergens anders terug gaat zien.

Bij Solar Power Supply verkopen we van SUNBEAMsystem:

Bluetti

Bij Solar Power Supply verkopen we van Bluetti:

Victron Energy

Victron Energy heeft een sterke, ongeëvenaarde reputatie op het gebied van technische innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze producten worden wereldwijd beschouwd als dé professionele keuze voor onafhankelijke elektrische energievoorziening. De Victron Energy producten zijn ontwikkeld om de optimale oplossing te bieden voor bijna elk gewenst energiesysteem. Onze productlijn omvat de Smart MPPT Bluetooth laadregelaars.

Bij Solar Power Supply verkopen we van Victron Energy:

Lensun

Lensun is in 2008 opgericht en is sindsdien een professionele fabrikant van verschillende soorten zonnepanelen. In ons assortiment kunnen wij een onderscheid maken tussen de Semi flexibele panelen en de Folding panelen. Het unieke aan de Folding panelen zijn de geïntegreerde laadregelaars voor het direct opladen van 12 V loodaccu's. De Semi flexibele panelen zijn licht en makkelijk te verplaatsen. De zonnepanelen zijn water-, weer- en schokbestendig en zijn daarom geschikt voor een permanente bevestiging zoals op het dak van een huis, camper/caravan, boot of garage. Door de vele mogelijkheden die deze zonnepanelen bieden, is Lensun geschikt voor bijna elke situatie.

Bij Solar Power Supply verkopen we van Lensun:

LIFEPOWR

LIFEPOWR ontwerpt en ontwikkelt mobiele energieoplossingen. Dat kan in de toekomst ver gaan, maar op dit moment (2016) focussen ze zich op een drietal producten. Het nieuwste product is de LIFEPOWR A2, een draagbaar stopcontact met 230 Volt dat je kan meenemen en waar je vrijwel elk apparaat met een vermogen tot 100 W op kan aan sluiten. Zoals een laptop, kleine koelbox, of een kleine LED-TV. Door de LifePower A2 te koppelen aan een zonnepaneel, kan je deze altijd en overal opladen en hiermee energie onafhankelijk worden.

Bij Solar Power Supply verkopen we van LIFEPOWR: